Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

AS DEFEKTSTOP 3 darabos szet

Ár:
58.800 Ft (46.299 Ft + ÁFA)

Amennyiben gyakran kap defektet a fűnyíró traktorral munkavégzés során, erre az AS DEFEKTSTOPRA van szüksége. Ez nem defektjavító folyadék, hanem a megelőzést szolgálja.

A folyadékkal föl kell tölteni a fűnyíró traktor valamennyi gumiabroncsát. Ezt követően, ha a gumiabroncson tüske vagy bármilyen egyéb szúróeszköz sérülést okozna, a kerék 1-2 fordulata után a folyadék a keletkezett rést azonnal eltömíti, így gyakorlatilag nem veszi észre, hogy defektet kapott.

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AS-MOTOR

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Leírás és Paraméterek

Egy fűnyíró traktor mind a négy kerekének föltöltéséhez összesen 3 db AS DEFEKTSTOP folyadékra van szüksége. A hátsó kerekekbe 1-1 flakon folyadékot kell beletölteni. Az alső kerekekbe, mivel ezek kisebb méretűek fél flakonnyi töltendő, azaz a harmadik flakont el kell felezni az első kerekek között.

A föltöltéshez először tekerje ki az abroncson lévő szelepben lévő zárótűt, engedje el a gumiabroncsból az összes levegőt. Ezt követően a flakonhoz mellékelt kis cső segítségével a szelepen keresztül töltse a folyadékot az abroncsba. Feltöltés előtt fordítsa úgy a kereket, hogy a szelep az abroncs fölső részén legyen. A föltöltést követően a szeleptűt helyezze vissza a helyére, majd pumpálja föl a kereket az előírt guminyomásra. Kész...  A defekt örökre elfelejtve.

A többi defektmentesítő eljáráshoz képest (ahol a gumiabroncsokat föltöltik, szinte tömörgumit készítenek, azáltal óriási súlytöbbletet tesznek a traktorra) ez a folyadék szinte semmi súlytöbbletet nem okoz, így nem károsíthatja a traktor szerkezetét, hajtóművét, sebességváltóját, stb.

Traktor tartozék Defektmegelőző folyadék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Keresés