Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü

ARIENS IKON XD 52 ZERO TURN FŰNYÍRÓ traktor KAWASAKI

Ár:
2.629.000 Ft (2.070.079 Ft + ÁFA)

726 cm3, 2-hengeres KAWASAKI motor, 132 cm vágási szélesség, 14.700 m2/óra vágási teljesítmény, hegesztett vágóasztal

IKON XD – KIS FŰNYÍRÓ PROFI ELEMEKKEL SPÉKELVE 

Hegesztett acélcsöves vázzal rendelkezik, amely nagyobb szilárdságot és stabilitást biztosít változatos terepen való nyíráshoz. A 2,9 mm vastag acélból hegesztett vágóasztal tartós és kiváló vágási minőséget biztosít.

Az IKON XD 52 KAWASAKI modellje vágásmagasságállító-kapcsolóval van felszerelve. Nyomja le a lábpedált a vágási magasság beállításához, és válassza ki a 13 vágási magasság egyikét a választókapcsoló gyors elforgatásával.

Az Ikon XD 52KAWASAKI professzionális komfortüléssel, magas háttámlával, karfákkal és méretes, kárpitozott irányító karokkal van felszerelve, így a kezelő kényelme garantált.

Zero-turn fűnyíróként az IKON XD kétszer olyan gyorsan nyír, mint egy hagyományos fűnyíró traktor. Minden sor végén saját nyoma mentén 180°-kal tud ráfordulni a következő sorra. Az IKON XD 52 KAWASAKI modell oldalsó kiszórós fűnyíróasztallal van szerelve, az opcionális mulcsozókészlet nagy teljesítményű mulcsozófűnyíróvá alakítja a gépet.

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Ariens

Szállítási díj

100.000,- Ft rendelési érték fölött ingyenes szállítás, 100.000,- Ft-ig a díj 3.800,- Ft

Árajánlat kérés

Amennyiben pályázathoz, céges beszerzéshez vagy bármilyen egyéb okból hivatalos, írásos árajánlatra van szüksége, akkor ezt mi rövid időn belűl nagyon szívesen elkészítjük önnek.

Az alábbi ajánlatkérés gombra kattintva egyszerűen megadja az ajánlat elkészítéséhez szükséges adatokat és rövid időn belül kézhez kapja szállítási ajánlatunkat.

Leírás és Paraméterek

HEGESZTETT  VÁGÓASZTAL 11 cm mély vágóasztal 2,9 mm-es erősített acéllemezből. Erős légáramlás a tiszta vágási minta érdekében.

VÁGÁSMAGASSÁG-ÁLLÍTÁS Ergonomikus  magasságválasztó-kapcsoló 13 vágási magassághoz 3,8-11,4 cm között. Lábpedál a vágóasztal könnyű emeléséhez.

KÉNYELEM Kényelmes, kárpitozott ülés karfával. Nagy kerekek, 11" elöl és 20" hátul a jobb kényelemért.

BUKÓKERET Stabil, hegesztett acél bukócső a hosszú élettartam érdekében.

HIDROSZTATIKUS  KERÉKMOTOROK Sima indítás és erőteljes 291 Nm nyomaték. Karbantartásmentes, a piacvezető Hydro-Geartől.

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zero-Turn traktor egy kiváló választás a kertészeti gépek szerelmeseinek, akiknek nagy területeken kell gondoskodniuk a fűnyírási feladatokról. Ez a traktor magas teljesítményű és számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket érdemes megismerni.

Motor és Teljesítmény:

Az Ariens Ikon XD 52 traktor egy erős és megbízható Kawasaki motorral van felszerelve. A Kawasaki motorok híresek a tartósságukról és a kiváló teljesítményükről. Ennek a traktornak köszönhetően könnyedén és hatékonyan vághatja le a füvet, akár nagy területeken is.

Zero-Turn Képesség:

Ez a traktor Zero-Turn képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rendkívül könnyű vele manőverezni. A két hátsó kerék függetlenül mozog, így gyorsan és precízen fordulhat bármilyen irányba anélkül, hogy hátramenne vagy fordulná. Ez különösen előnyös szűk területeken vagy olyan területeken, ahol sok akadály van.

Robusztus Szerkezet:

Az Ariens Ikon XD 52 traktor masszív és tartós szerkezettel rendelkezik. A rozsdamentes acél keret és a minőségi alkatrészek biztosítják, hogy ez a traktor hosszú éveken keresztül kiváló teljesítményt nyújtson, és ellenálljon a nehéz használatnak.

Kényelmes Ülések:

A traktor kényelmes üléseket kínál, amelyek hosszabb munkaidők során is kényelmesek maradnak. A vezető könnyen beállíthatja a magasságukat és a háttámlájukat, hogy maximális kényelmet biztosítsanak.

Nagy Vágószélesség:

Az Ariens Ikon XD 52 traktor nagy vágószélességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy munkamenetben nagy területet tud levágni. Ez időt és energiát takarít meg, és gyorsan elvégezheti a fűnyírási feladatokat.

Kényelmes Kezelhetőség:

Az ergonomikus kialakítású vezérlőszervek könnyű és kényelmes kezelhetőséget biztosítanak. A traktort könnyen vezetheti, és könnyen irányíthatja a vágófejet.

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zero-Turn traktor egy erős, megbízható és kényelmes gép, amely ideális választás lehet mind hobbi, mind professzionális kertészeti munkákhoz. A Kawasaki motor, a Zero-Turn képesség, a tartós szerkezet és a kényelmes ülések mind azt bizonyítják, hogy ez a traktor kiválóan teljesít és hosszú éveken keresztül szolgálja Önt a kertészeti feladatok során. Ne habozzon, válassza az Ariens Ikon XD 52 traktort, és élvezze a hatékony és eredményes fűnyírást!

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zero-Turn traktor egy kiváló minőségű fűnyírótraktor, amely ideális választás lehet bármilyen kert vagy terület gondozásához. Ebben a hosszú termékleírásban részletesen bemutatjuk ennek a traktornak az összes fontos jellemzőjét és előnyét, hogy segítsünk Önnek jobban megismerni ezt a kiváló gépet.

Motor és Teljesítmény: Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki traktor erőteljes Kawasaki motorral van felszerelve, amely megbízható teljesítményt nyújt. A 23 lóerős motor elegendő erőt biztosít a nagy területek hatékony és gyors gondozásához. A traktor könnyedén képes kezelni a vastagabb füvet és az egyenetlen területeket is.

Zero-Turn Képesség: Az Ariens Ikon XD 52 traktor egy Zero-Turn kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a rendkívül fordulékony mozgást. Ez azt jelenti, hogy könnyen és precízen tudja irányítani a traktort, akár szűk területeken is. Az 52 hüvelykes vágásszélesség lehetővé teszi, hogy gyorsan befejezze a fűnyírást.

Vágás Magasság és Beállítások: Ez a traktor többféle vágási magasság beállításával rendelkezik, így könnyen testre szabhatja a fű hosszúságát. A beállítások könnyen elvégezhetők, és lehetővé teszik, hogy a különböző területeken a megfelelő vágási magasságot válassza.

Komfort és Kényelem: Az Ariens Ikon XD 52 traktor kényelmes ülésével és ergonomikus vezérlőpultjával garantálja a kényelmes munkavégzést. A traktor strapabíró kialakítása hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

Tartósság és Karbantartás: Ez a traktor tervezése során a tartósság és az egyszerű karbantartás volt a fő szempont. Könnyen hozzáférhetőek az alkatrészek, és az egyszerű olajcserével és egyéb karbantartási műveletekkel hosszú éveken át megbízhatóan fog működni.

Összegzés: Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zero-Turn traktor egy kiváló választás minden olyan kertgazdának, aki gyors, hatékony és precíz fűnyírást szeretne. A Kawasaki motor és a Zero-Turn kialakítás garantálja, hogy a munka könnyedén és gyorsan végezhető. Emellett a tartósság és a karbantartás egyszerűsége biztosítja, hogy hosszú éveken át élvezhesse ennek a traktornak a előnyeit.

Ne habozzon, válassza az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zero-Turn traktort, és élvezze a professzionális minőségű fűnyírást otthonában vagy kertjében!

Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zeroturn Traktor: A Hatékonyság és Komfort Új Mércéje

Bevezetés

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zeroturn Traktor a kertészet modern korának csúcstechnológiáját képviseli. Ez a kiváló minőségű gép tökéletes választás mindazoknak, akik a gyors, hatékony és kényelmes fűnyírást részesítik előnyben. Az erős Kawasaki motor, a kivételes fordulékonyság, gyors munkavégzés, komfortos ülés, tartósság, és az alacsony szervízigény mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a traktor kiemelkedjen a piacon.

Erős Kawasaki Motor

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zeroturn Traktor szívét egy megbízható és erőteljes Kawasaki motor alkotja, amely garantálja a folyamatos és erőteljes teljesítményt még a legnehezebb kertészeti munkák során is. Ez a motor nemcsak hogy nagy teljesítményű, hanem rendkívül gazdaságos is, így a munkavégzés során kevesebb üzemanyagot fogyaszt.

Fordulékonyság és Gyors Munkavégzés

A zeroturn traktorok egyik legnagyobb előnye a kiemelkedő manőverező képesség. Az Ariens Ikon XD 52 képes a helyben fordulásra, így könnyedén manőverezhet a szűk helyeken, és hatékonyan végzi a munkát akár bonyolult kertekben is. Ez a tulajdonság jelentősen csökkenti a munkához szükséges időt és növeli a hatékonyságot.

Komfortos Ülés

A kényelem sem marad el: az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki modell ergonomikus, párnázott üléssel rendelkezik, ami csökkenti a testre gyakorolt stresszt hosszabb munkavégzés során is. A felhasználó kényelme érdekében az ülés magassága és dőlésszöge állítható, így mindenki számára lehetővé teszi a tökéletes pozíciót.

Tartósság

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zeroturn Traktor tartóssága is kiemelkedő. A gép masszív acél vázzal és erősített vágóasztallal rendelkezik, amelyek biztosítják a gép hosszú távú megbízhatóságát és ellenállóságát a nehéz kerti munkák során.

Alacsony Szervízigény

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zeroturn Traktor további előnye az alacsony karbantartási igény. A könnyen hozzáférhető alkatrészek és az egyszerű karbantartási folyamatok biztosítják, hogy a gép mindig a legjobb állapotban legyen, anélkül, hogy a tulajdonosoknak túl sok időt vagy pénzt kellene ráfordítaniuk.

Összegzés

Az Ariens Ikon XD 52 Kawasaki Zeroturn Traktor az ideális választás azok számára, akik egy megbízható, hatékony és kényelmes fűnyíró traktort keresnek. Ez a gép nemcsak gyors és fordulékony, hanem hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt alacsony karbantartási igény mellett. Fedezze fel az Ariens Ikon XD 52-t, és tapasztalja meg a kertészet új dimenzióit!

Az ARIENS IKON Zero-Turn Fűnyíró Traktorok: A Hazai Piac Kedvencei

Az ARIENS IKON zero-turn fűnyíró traktorok a hazai piacon az ARIENS CO legnépszerűbb modelljei közé tartoznak, és nem véletlenül. Ezek a gépek új szintre emelik a kertgazdálkodást, kombinálva a hatékonyságot, a kényelmet és a környezettudatosságot.

ARIENS IKON: Innováció és Hatékonyság

Az ARIENS IKON sorozat zero-turn, azaz nulla fordulókörű fűnyíró traktorai forradalmasították a fűnyírást. A nulla fordulókör lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén manőverezzenek akár a legszűkebb helyeken is, drámai módon csökkentve a munkaidejüket.

Oldalkidobó és Mulcsozó Opciók

Az ARIENS IKON sorozat különböző változatokban érhető el, beleértve az oldalkidobós modelleket. Ezek a változatok lehetővé teszik a mulcsozó betétek és speciális mulcsozó kések használatát, amelyek még intenzívebb aprítást biztosítanak a levágott növényzetnek. Ez a funkcionalitás nemcsak a fűnyírást teszi hatékonyabbá, hanem a talaj tápanyag-gazdagításához is hozzájárul.

Az "R" Típusjelzésű IKON: Biztonság és Tisztaság

Az "R" típusjelzésű ARIENS IKON modellek hátsó kidobással rendelkeznek. Ez a funkció biztonságosabbá teszi a munkavégzést, mivel megakadályozza, hogy bármilyen tárgy kilövelljen a gép alól. Továbbá, a hátsó kidobás előnye a tiszta munkavégzés. Mivel a levágott fű és nyesedék nem kerül kiszórásra a gép melletti járdákra vagy útfelületekre, a környezet tisztán marad, és a fű a talajon maradva természetes trágyaként szolgál.

Összefoglalva

Az ARIENS IKON zero-turn fűnyíró traktorokkal az ARIENS CO újra megerősítette piaci vezető szerepét. Az oldalkidobós és hátsó kidobásos modellek széles választéka, valamint a nulla fordulókörű technológia kombinációja biztosítja, hogy minden kertész megtalálja a saját igényeinek megfelelő gépet. Az ARIENS IKON sorozat nemcsak hatékonyságot és kényelmet kínál, hanem a biztonságos és tiszta munkavégzést is előtérbe helyezi, ezzel biztosítva, hogy a kertgazdálkodás élménye mindig kellemes és produktív legyen.

Hengerek száma 2
Hengertérfogat 726 cm3
Meghajtás Hidrosztatikus karos vezérléssel
Motor márkája Kawasaki
Munkaszélesség 132cm
Motor KAWASAKI
Hengerek száma 2
Hengertérfogat 726 cm3
Vágási szélesség 132 cm
Kidobás oldalsó
Vágóasztal kialakítása hegesztett acél, oldalsó kidobással
Vágóasztal anyagvastagsága 2,9 mm
Végsebesség előre 11,2 km/h
Végsebesség hátra 4,8 km/h
Vágási magasság 38-114 mm
Vágási pozíciók 13 db 
Első kerék 28 cm x 10,2 cm (11")
Hátsó kerék 50,8 cm x 20 cm (20")
Ülés Magasítótt támlájú, párnázott, karfákkal
Súly 270 kg

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 11. 14.
Napelem parkokban dolgozom és ide rendeltem meg. Remekül dolgozik, valóban kényelmes és szuper gyorsan haladok vele. A benzinfogyasztás lehetne kicsit kevesebb, bár igaz elég sűrű növényzetben kell dolgoznom, így azért értem hogy kell a kraft. A cégtől szuperjó kiszolgálást kaptam. Köszönet az extra sok jó tanácsért.

Keresés