Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Menü
Ön itt jár: >

Agro

Rendezés:
Szállítási idő: 2-3 munkanap
255.900 Ft 252.700 Ft

Ezt a hómarót szállítási költség nélkül visszük el Önnek, azonnal használhatja és meg is mutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!

  Ez az AGAMA egy kiváló teljesítményű, erős motorral fölszerelt nagy hatékonyságú hómaró. Magyarországon nem eshet akkor hó, amivel meg ne tudna birkózni. Olyan sok sebességfokozattal rendelkezik, hogy bármely vastagságú hó eltakarításához megtaláljuk az ideális haladási sebességet. A kerékhajtás révén mind előre, mind hátramenetben könnyedén halad, önnek csak a kormányzással kell foglalkoznia.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
399.700 Ft

Ezt a hómarót szállítási költség nélkül visszük el Önnek, azonnal használhatja és meg is mutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 2 év garancia   A közkedvelt és legáltalánosabban használt Briggs&Stratton motor ennek a nagy teljesítményű hómarónak a motorja. Sok hómaróban használják a speciálisan télen üzemelő gépekhez kifejlesztett ún. Snow Series téli hómaró motorokat. Ennek a Winter Sprinter típusnak is ez biztosítja a munkavégzéshez szükséges energiát. 

Keresés